STIP als eerste bedrijventerrein vermeld als ‘Goodcompany’

12 mei 2016 - U leest dit bericht in 2 minuten

Als eerste bedrijventerrein is het gebied De Wetering-Haarrijn vermeld als Goodcompany op Goodstartnederland.nl. Voorzitter van STIP De Wetering-Haarrijn, Edward van Tuinen, geeft aan trots te zijn op deze vermelding.

Goodstartnederland.nl is een online platform waar alle duurzame projecten van Nederland worden vermeld als een business case. Momenteel staan er ongeveer 450 business cases online.

Goodstartnederland.nl wil een landelijk leading platform zijn waar ondernemers kennis kunnen delen en inspiratie op kunnen doen. Hier kunnen samenwerkingen uit voort vloeien en business worden gegenereerd. Goodstartnederland.nl heeft een actieve rol in het leggen van deze verbindingen cheap generic priligy.

Van Tuinen: “Wij hebben de afgelopen jaren de basis gelegd voor sterke innovatie en duurzaamheid projecten. STIP De Wetering-Haarrijn heeft de ondernemers uitgenodigd om hun eigen innovatieve ideeën te delen met elkaar. Wij hebben jaarlijks een event: het-beste-idee-van-dewetering. Op deze events kwamen echt mooie ideeën naar voren, deze zijn omgezet naar business cases. Een groot aantal cases zijn inmiddels uitgewerkt en tot uitvoering gebracht. Voorbeelden zijn: autodelen project met elektrische auto’s en fietsen, gezamenlijk droge afvalcomponenten inzamelen en het hergebruik ervan stimuleren en een bandenspanning project.”

Mooi resultaat

Ondernemers zelf zijn al jaren bezig om innovatie en duurzaamheid binnen hun eigen bedrijf door te voeren.
Op De Wetering-Haarrijn zijn deze termen geen containerbegrippen maar worden plannen concreet omgezet in nieuwe initiatieven.
De ondernemers staan trots vermeld als Goodcompany en elk project wat duurzaam en innovatief is staat genoemd. Bedrijven die vermeld staan zijn o.a. Shell De Wetering, Rosco catering, van Scherpenzeel BV en APAC.

Van Tuinen: “De Wetering Haarrijn wil graag het goede en mooie voorbeeld zijn van een constructieve samenwerking met en tussen ondernemers . De investeringen zullen bijdragen aan een duurzame structuur op een professioneel georganiseerd bedrijventerrein.”

GOODSTART-NEDERLAND