De Milieubarometer

24 april 2016 - U leest dit bericht in 1 minuut

In één oogopslag een duidelijk overzicht van uw milieuprestaties. Direct inzicht in uw CO2 voetafdruk en de kosten die u kunt besparen, dat kan met de Milieubarometer.
De Milieubarometer is een online registratiesysteem die de milieuscore en bijbehorende kosten van uw bedrijf eenvoudig en snel zichtbaar maakt.

Hoe werkt de Milieubarometer? U vult uw gegevens in over energiegebruik, water, afval, emissies, transport en papierverbruik. Vervolgens krijgt u een helder overzicht van uw totale milieuscore, op welke onderdelen u kunt besparen en hoe u scoort ten opzichte van branchegenoten.

Voordelen van de Milieubarometer:
 eenvoudig in te vullen
 geeft heldere prioriteiten voor het terugdringen van uw milieu gerelateerde kosten
 voldoet aan de eisen van milieuregistratie van de overheid
 maakt de communicatie over uw milieuprestatie makkelijk

Met de Milieubarometer dient u uw bedrijf en ons milieu. Daarom schenkt de gemeente Utrecht u een gratis jaarabonnement op dit handige online meetinstrument (normale kosten € 198,00). Het aanbod is vrijblijvend. De gemeente heeft geen toegang tot uw invoergegevens tenzij u daar zelf toestemming voor geeft.
U kunt uw bedrijf aanmelden via de volgende pagina: https://online.milieubarometer.nl/aanmelden/utrecht.
Meer informatie over de Milieubarometer vindt u op www.milieubarometer.nl. Voor vragen over het aanbod kunt u mailen naar utrechtseenergie@utrecht.nl.

Informatie over de doelstelling van de gemeente Utrecht om in 2030 klimaatneutraal te zijn kunt u vinden in de “Utrechtse Energieagenda’s” op www.utrecht.nl/energie/utrechtse-aanpak.