Een gezellig Social Dinner bij Restaurant Zuiver

7 februari 2023 - U leest dit bericht in 2 minuten

Op donderdag 2 februari jl. waren we met 30 leden aanwezig in Restaurant Zuiver, waar we ons jaarlijkse Social Dinner hielden. Dit was ons eerste samenkomen dit jaar, we hadden dan ook heel wat bij te praten met elkaar. Na een welkom en openingswoord door onze voorzitter Jan van der Roest namen we plaats aan tafel voor een smakelijk diner.

Na de opening deelde onze voorzitter mee, dat de BCDW als gevolg van een toegekend OFU project, Warmtebouw gevraagd heeft onderzoek te doen naar naar de energielabels van alle panden op de Wetering Haarrijn. Bij monde van Patrick van Echtelt (die overigens per 1 januari jl. benoemd is tot directeur als opvolger van Herman Schiltkamp) bleek dat op 1 pand na alle panden energielabel C hebben. Maar liefst 80% daarvan heeft zelfs label A.
Businesspark de Wetering Haarrijn is dus echt een heel duurzaam bedrijventerrein!  Het officiële rapport werd door Patrick overhandigd en wordt binnenkort gepubliceerd.

Onze voorzitter kondigde daarna de spreekster van deze avond, Danielle Navas Brandt aan die vanuit een methodiek ‘They ask, you answer’ een presentatie gaf met tips om online, via de content van de eigen bedrijfswebsite, meer leads te genereren en potentiële klanten aan te trekken. 80% van het aankoopproces (bij de meeste berijven) gebeurt namelijk online. Door meer informatie en transparantie te bieden op de website, wordt vertrouwen gewekt bij de prospect. Sommige tips, waaronder het zichtbaar maken van tarieven of prijsindicaties, of zelfs het benoemen van de belangrijkste concurrenten, zijn controversieel en lokten een stevige discussie uit. Het werd een interactieve avond met veel gespreksstof. Hoewel het niet bij iedereen tot de verbeelding sprak c.q. niet direct toepasbaar is, gaf het wel stof tot nadenken.

Aan het einde van de avond was een ding duidelijk, de aanwezige leden vonden het gezellig om elkaar weer te ontmoeten.

Op donderdag 6 april wordt er weer een ‘Ontbijtsessie’ van de BCDW gehouden, waarbij iedereen weer van harte welkom is. Nadere informatie hierover volgt. Dus houdt de app en de mail in de gaten.