Feestelijke opening van nieuwe locatie van Autohopper

25 november 2022 - U leest dit bericht in 1 minuut

Donderdag 24 november 2022 waren de leden van Businessclub De Wetering-Haarrijn te gast bij Autohopper van Robbie Altena. De businessclubleden kregen als een van de eerste een inkijkje in het nieuwe onderkomen van de autoverhuurder. Het was een fijn weerzien voor alle leden na een lange tijd. Men genoot zichtbaar van de BBQ en het gezelschap.

De middag werd geopend door voorzitter Jan van der Roest en heette de leden van harte welkom bij de opening van het nieuwe pand van Autohopper. Autohopper was uit het spreekwoordelijk jasje gegroeid op de Proostwetering en zocht een nieuw onderkomen. Deze is gevonden aan de Krommewetering 111.

Hierna gaf Jan het woord aan Robbie Altena. Hij nam ons mee door het pand en vertelde over het concept Autohopper en de mogelijkheden die er zijn op gebied van auto, – en bus verhuur, voor korte of voor langere termijn is. Autohopper kan in bijna alle gevallen uitkomst bieden.

Na de rondleiding door het prachtige nieuwe onderkomen van de autoverhuurder was het tijd voor de BBQ verzorgd door Rosco catering en natuurlijk werd daar echt van genoten.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en zien alle leden graag weer bij het Social Dinner op 2 februari 2023.

Foto’s door: www.quintentolboom.com