#goedverhaal van IT-leverancier Telindus

28 februari 2023 - U leest dit bericht in 1 minuut
#goedverhaal Van IT-leverancier Telindus

Telindus, gevestigd op De Wetering-Haarrijn, heeft de ambitie om de meest duurzame IT-leverancier te worden. Klanten vragen erom, (nieuwe) medewerkers vinden het belangrijk en het bedrijf wil positief bijdragen aan klimaat. 

Ook het verduurzamen van mobiliteit hoort daarbij. Veel medewerkers zijn gaan thuiswerken, en dat alleen al heeft geleid tot 50 procent reductie van de CO2-footprint van het bedrijf. Daarnaast zijn medewerkers meer elektrisch gaan rijden, en zijn daar eigen laadpalen voor.

Om ook het woon-werkverkeer onder de loep te nemen voert Goedopweg een mobiliteitsscan uit, zo krijgt het bedrijf inzicht in reisgedrag van medewerkers. Telindus biedt haar medewerkers allerlei opties voor duurzame reisopties aan. Zo stimuleert het bedrijf het gebruik van elektrische leaseauto’s, kunnen medewerkers die geen gebruik maken van een leaseauto kiezen voor een mobiliteitsregeling of kiezen voor een ov-kaart, om onbeperkt gebruik te maken van het openbaar vervoer. Ook is er een reiskostenvergoeding. Komend jaar worden de opties verder uitgewerkt.

Lees het hele #goedverhaal
Wil je meer lezen wat Telindus allemaal doet? Lees hun #goedverhaal op de website van Goedopweg!

Zelf een #goedverhaal?
Heb je zelf een #goedverhaal over duurzame mobiliteit in jouw bedrijf? Of wil je hulp bij het maken van een duurzaam mobiliteitsplan? Neem contact op met Goedopweg om samen ook een #goedverhaal te maken.