Kom op de fiets naar de E-bike roadshow en de werkgevers meeting

22 september 2015 - U leest dit bericht in 2 minuten

22 SEPTEMBER 2015

Geachte heer/mevrouw,

In samenwerking met de gemeente Utrecht vindt op maandag 5 oktober en dinsdag 6 oktober van 11.00 tot 15.00 uur een E-bike Roadshow plaats op bij Multilease op de Proostwetering 81. Wij nodigen u en uw medewerkers van harte uit om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen rond het elektrisch fietsen. Probeer de nieuwste modellen elektrische fietsen, Speed pedelecs, elektrische vouwfietsen en de E-bakfiets uit op het feestelijk ingerichte parcours!

Ook nodigen wij u uit aanwezig te zijn bij de werkgevers meeting “De Wetering op de fiets” op maandag 5 oktober van 14.45 tot 17.00 uur bij Multilease, Proostwetering 81. Tijdens deze bijeenkomst lanceert het Ecotransferium de rij2op5 E-bikeproef. Gedurende een jaar kunnen uw medewerkers twee weken lang gratis een elektrische fiets uit de E-bikepool uitproberen.

Wij vragen uw medewerking  om de E-Bike roadshow op De Wetering tot een succes te maken:

  • a) Wilt u de roadshow bekend maken bij uw personeel? Een digitale flyer is bijgevoegd om te gebruiken voor bijvoorbeeld intranet. U ontvangt ook nog enkele gedrukte posters en flyers per post.
  • b) Neem deel aan de werkgevers meeting ‘De Wetering op de fiets’. Graag vernemen wij vóór woensdag 30 september wie namens uw organisatie aanwezig is via een e-mail aan Freerk Veldkamp: info@rij2op5.nl.

Programma werkgevers meeting “De Wetering op de fiets: fietsstimulering op De Wetering met inzet van de E-bikeproef”

14.45-15.00:     Zelf uitproberen E-bikes (op het parcours, bij Multilease aan de Proostwetering 81)
15.00: Inleiding door Ecotransferium
15.05: Fietsvraagstukken van bedrijven in De Wetering
15.30: De nieuwste ontwikkelingen bij elektrisch fietsen, Hoe kun je concreet aan de slag met fietsstimulering
16.00: Lancering E-bikeproef in De Wetering,  Uitreiking van de E-bikes aan de eerste 4 E-biketesters
16.30: Borrel

Als ondernemers en instellingen hebben we er belang bij dat er meer gefietst wordt. Dat levert vitale medewerkers op, geeft ruimte op de weg, maar levert ook een bijdrage aan een duurzaam De Wetering. Doe mee en meld je ook aan!

Met vriendelijke groet,

Edward van Tuinen
Voorzitter STIP de Wetering Haarrijn Download aanvullende informatie