Kunstveiling Peter Donkersloot bij Louwman

17 september 2015 - U leest dit bericht in 1 minuut

Na het succes van de veiling van Henk Westbroek komt deze week de grootste collectie kunstwerken van Peter Donkersloot online onder de hamer. Niet eerder is er een kunstverzameling van Peter Donkersloot in deze omvang geveild.

Peter Donkersloot Kunstveiling Louwman

Afgelopen vrijdagmiddag opende Peter Donkersloot bij Louwman Exclusive in Utrecht hoogstpersoonlijk de veiling te midden van vele exclusieve automerken o.a. Maserati, McLaren, Bentley, Morgan en Lamborghini. Vrijwel meteen stroomden de biedingen binnen van liefhebbers uit binnen- en buitenland op de beroemde portretten van o.a. The Godfather, Obama, Mick Jagger, Johnny Cash en Miss Piggy als blikvanger bij de entree.
Tot en met a.s. vrijdag zijn alle 150 ingebrachte kunstwerken van Peter Donkersloot dagelijks van dichtbij te bewonderen in de showroom  van Louwman Exclusive aan de Proostwetering 53. Het is Peter Donkersloot’s grootste solotentoonstelling in Nederland en België en deze is iedere dag gratis te bezoeken tussen 08.30 en 18.00 uur.
Vrijdagavond 18 september om 20.00 uur sluit de online veiling en tot die tijd kan iedereen via Catawiki bieden op alle bijzondere schilderijen en grafiek.

De te veilen kunstwerken zijn te vinden op https://veiling.catawiki.nl/peter-donkersloot-veiling/vrijdag