De Corridor 19 3621 ZA Breukelen
Tel: 0346 259 259 Fax: 0346 259 700
Steve Klein
Erelid van Businessclub De Wetering-Haarrijn


We leven in een wereld waarin verandering de enige constante is. Innovaties volgen elkaar in sneltreinvaart op. In het sterk veranderende audiovisuele landschap begeleiden we opdrachtgevers zorgvuldig bij het maken van de juiste keuzes. Vol passie en toewijding.

Kantoren krijgen een andere functie. Gebouwen worden slimmer. Medewerkers flexwerken meer. En internationalisering is aan de orde van de dag. Met state-of-the-art audiovisuele oplossingen streven we samen naar een optimaal werklandschap. Zo leveren we een waardevolle bijdrage aan een nieuwe manier van werken en communiceren. Dat is precies waar ons hart sneller van gaat kloppen.

We begrijpen dat communicatie – in welke vorm van ook – draait om impact. Daar ondersteunen we onze opdrachtgevers in en daarin gaan we ver. We realiseren betrouwbare en bedrijfszekere audiovisuele oplossingen waarmee we ze in staat stellen om te excelleren.

Omdat de technologie niet stil staat, innoveren we continu. De behoeften van onze klanten staan daarbij centraal. Zo kunnen we betekenisvol zijn en blijven. Niet voor niets streven we naar blijvend marktleiderschap in ieder marktsegment. Omdat iedere branche zijn eigen uitdagingen kent, gaat onze dienstverlening verder dan alleen een focus op producten. Kennis en advies zijn key. Dat brengt ons én onze klanten verder.

Onze kernwaarden – Betrokkenheid, Integriteit, Pro-activiteit en Professionaliteit – staan aan de basis van wat we doen en hoe we dat doen. Die drijven ons iedere dag weer om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en die waar mogelijk te overtreffen. Naast het bereiken van onze doelstellingen is de manier waaróp we dat doen minstens zo belangrijk. Daarom streeft AVEX naar een gezonde balans tussen people, planet en profit. Bij onszelf, maar ook bij onze klanten. We staan voor duurzame producten. Net zoals we staan voor duurzame relaties.
Kijk voor meer informatie op: www.avex.nl