Proostwetering 8 Utrecht
Tel: 06 30 38 48 24
Elisa de Marco


Tel: 088 335 21 30

Coöperatie DELA is een coöperatieve onderneming met ruim drie miljoen leden. Sinds de oprichting van DELA in 1937 geldt: samen sta je sterker en kun je méér bereiken. Ook in 2015 staan onze leden nog steeds centraal. Met onze verzekeringen en diensten zorgen we ervoor dat zij de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien.
Kernwaarden
Bij coöperatie DELA richten we ons op de continuïteit van het leven. Door middel van onze brede financiële en praktische dienstverlening staan wij onze leden met raad en daad bij. Wat wij bieden is zekerheid, zorg en continuïteit. Onze ambitie is gestoeld op betrokkenheid, integriteit en ondernemerschap.

Brede dienstverlening
In deze waarden is de groei van DELA geworteld en ligt de verbondenheid met onze klanten, onze mensen en onze omgeving. Vanuit onze oorsprong in uitvaartverzekeringen en uitvaartverzorging bouwen wij verder aan een steeds bredere dienstverlening en aan een energieke coöperatieve onderneming van en voor onze klanten.

Domstede
Momenteel bouwt DELA aan een nieuwe locatie in Utrecht: crematorium en uitvaartcentrum Domstede. Deze locatie heeft alles in zich wat DELA nu te bieden heeft. Naast een grote aula die ruimte biedt aan 450 personen, komt er ook een mooie, intieme huiskamer voor maximaal 25 personen waar in kleine kring afscheid genomen kan worden.
Domstede zal zich onderscheiden door zijn gastvrijheid richting ondernemers, nabestaanden, partners, leveranciers en collega’s. We zijn een locatie waar je van A tot Z terechtkunt.

Categorieën: