Verslag ALV van de BCDW-Haarrijn bij Warmtebouw

8 oktober 2021 - U leest dit bericht in 1 minuut

Afgelopen donderdag 7 oktober waren de leden van Businessclub De Wetering bijeen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. We werden hartelijk ontvangen door Warmtebouw in hun auditorium-ruimte. Het ontbijt werd verzorgd door Rosco Catering. Na de welkomstgroet van voorzitter Jan van de Roest stelde hij gasten Sandra Wiebes van 4yourliving (u-point) introductiegast van Ruud Miggel en Richard Verkade van Kooijman en Erelid Steve Klein nog even voor. Ook stond Jan nog even stil bij een mijlpaal voor onze club: De verwelkoming van ons 75e lid, Patrick de Vries van Zonopjedak.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben diverse onderwerpen de revue gepasseerd. Zo bestaat Utrecht het komende jaar 900 jaar, onze businessclub 12,5 jaar en zullen om dit te vieren een speciaal ‘’Businessclub De Wetering Glossy’’ uitgeven. Nadat leden akkoord zijn gegaan met het gevoerde financiële beleid en getoonde cijfers door Penningsmeester Peter Cullens wordt de vergadering afgesloten.

Tot slot werd middels een video van businessclub leden Per Vonk en Rob Noordink een uitnodiging gedaan naar alle leden voor een volgend bedrijfsbezoek op donderdag 4 november. Jan bedankte alle medebestuursleden voor de prettige samenwerking en inzet het afgelopen jaar. Wens ons allemaal succes en sluit de vergadering.

Voor het gehele verslag van de algemene leden vergadering verwijs ik u graag naar de app. Mocht u de het volledige verslag liever via de mail ontvangen? Dan kunt u een mail sturen naar info@bcdw.nl met de aanvraag voor het verslag.