Leer de buren kennen: een groot succes!

12 mei 2019 - U leest dit bericht in 2 minuten

Donderdag 9 mei waren wij te gast bij Warmtebouw voor een Speeddate 2.0 waarbij we de mogelijkheid hebben gecreëerd om elkaar meer en beter te leren kennen.

We startten met een presentatie van de prachtige aftermovie van het Shared Dining event in januari jl. Deze movie is mede mogelijk gemaakt door Vereniging Parkmanagement de Wetering (VPW) i.s.m. met ons lid We Are The Night!, waarvoor bij deze nog dank.

In het kader van ons 10-jarig bestaan (dit jaar) vertelde Jan namens het bestuur over de korte- en lange termijnplannen van BCDW. Het werd een mooi verhaal met heldere ambities. Omdat Warmtebouw deze ochtend onze gastheer was kreeg Patrick Echteld nog even kort het podium.

Daarna was het tijd om te gaan speeddaten. In tweetallen werd er in 4 minuten tijd over en weer informatie uitgewisseld. Het was een succes want er werden nieuwe dingen van elkaar geleerd en er werden (vervolg)afspraken gemaakt.

Een greep uit de reacties:

  • Gaaf concept, veel mensen gesproken en nieuwe dingen gehoord;
  • Wanneer kan ik bij je binnenwandelen want ik heb 2 concrete vragen voor je;
  • Ik wist niet dat jouw specialisatie Tech Events is of dat je ook beeld en geluid bij het MKB verhuurd.

Hanna (Rosco) had een superhandig ontbijt concept bedacht in plaats van een buffet stond er op elke tafel een ontbijtpakketje klaar. Heel origineel en hierdoor werd voorkomen dat er te veel van het buffet zou overblijven.

Bestuur en leden danken Warmtebouw (Patrick en Rik) voor de gastvrijheid en ondersteuning en Rosco (Hanna) voor de catering.