Mudmasters 2017: Gaan jullie de uitdaging aan?

7 oktober 2016 - U leest dit bericht in 2 minuten

Beste leden van Businessclub De Wetering-Haarrijn,

Gaan jullie samen met mij de uitdaging aan?

De uitdaging waarin we bouwen aan teamwork, fun, sportief bezig zijn maar ook waarin we vies worden, grenzen verleggen en het gevoel van overwinningen creëren. Nu zullen jullie vast denken.. Waar heb je het over? Ik heb namelijk over de Mudmaster run die in april 2017 plaatsvindt.
Mud Masters is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Je waant je voor even de actieheld die je altijd al hebt willen zijn en overwint de meest indrukwekkende obstacles samen met vrienden én onbekenden. _Mud Masters_ _leave no one behind_! En het leuke is: Door de verschillende afstanden van 6 tot 42 kilometer kan ie-der-een de uitdaging aangaan… Jij ook! Wedden?

Mud Masters is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je je leven lang trots op gaat zijn. En dat mag na de eindstreep uitbundig gevierd worden met een koud finishbiertje op ons grootse festivalterrein!

Het wordt afzien… Maar juist dat zorgt voor héél veel lol en een overwinnaarsgevoel voor het leven!

Het voorstel is dat wij gezamenlijk als lid van de Businessclub De Wetering-Haarrijn onder mijn begeleiding naar het parcours van 6 kilometer gaan trainen. De trainingen (1 x per week) vinden voornamelijk buiten plaats en zullen gebruik maken van de dingen die we op dat moment kunnen gebruiken, een soort bootcamp dus. Ik ben van ervan overtuigd dat iedereen mee kan doen!

Zijn jullie ook net zo enthousiast als ik? Laat dan weten of jij er bij bent!

Met viendelijke groet,

Michael Kooistra
MINDSET Personal Training

Mud Masters Obstacle Run Businessclub De Wetering Haarrijn