Nefkens Midden sponsort Alpe d’HuZes

27 mei 2015 - U leest dit bericht in 3 minuten

Voor het vervoer van deelnemers en vrijwilligers kan Stichting Alpe d’HuZes de komende drie jaar beschikken over personen- en bedrijfswagens van Peugeot.
Onlangs tekenden Nefkens Midden en Peugeot Nederland de bijbehorende sponsorovereenkomst, die hiermee een structurele invulling geeft aan de vorig jaar gestarte samenwerking. Namens Nefkens Midden nemen bovendien twee fietsteams deel aan de 10e editie van dit grote en hartverwarmende evenement.

Nefkens Midden Sponsort Alpe 2

Strijd tegen kanker
Tijdens de tiende editie van Alpe d’HuZes beklimmen op 4 juni a.s. bijna vijfduizend mensen maximaal zes keer de Alpe d’Huez. Dit doen zij per fiets, hardlopend of wandelend. Dit beroemde evenement op de flanken van de Franse berg vindt jaarlijks plaats om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. De opbrengsten dienen ter ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Auto voor hartenkreten
Nefkens Midden ondersteunt dit goede doel door de komende drie jaar op te treden als mobiliteitspartner van de Stichting Alpe d’HuZes. In nauwe samenwerking met Peugeot Nederland stelt Nefkens Midden onder meer personen- en bedrijfswagens beschikbaar, die de organisatie kan inzetten voor het vervoer van materialen, deelnemers en vrijwilligers. “Een van de auto’s is een Peugeot 308 SW die als ‘Hartenkretenauto’ gaat fungeren. Iedereen die dat wil, kan op deze auto een persoonlijke boodschap achterlaten. Bij de zesde en laatste beklimming rijdt de auto met daarop alle hartenkreten mee de berg op. Op de top wordt vanuit de Hartenkretenauto ook het eindbedrag van Alpe d’HuZes 2015 bekendgemaakt. Overigens staat de auto vanaf 18 tot en met 27 mei in onze showroom in Utrecht. Wie er een persoonlijke boodschap op wil schrijven, is van harte welkom. Seckin Kuzu van Nefkens Midden: “Als Peugeot-dealer vinden we het belangrijk om op deze manier ons maatschappelijke gezicht te laten zien. Daarbij zijn we ontzettend trots op onze twee eigen teams, met elk tien medewerkers die voor het goede doel de Alpe d’Huez gaan bedwingen. Behalve partner en sponsor zijn we dus ook deelnemer.”

Bas Mulder Memorial
De Nefkens Midden Hartenkretenauto wordt gepresenteerd tijdens de officiële kick-off van de 10e editie van Alpe d’HuZes. Deze vindt plaats op 16 en 17 mei 2015 in Sportcentrum Papendal te Arnhem, tegelijk met de Bas Mulder Memorial. Bas Mulder was een fanatiek deelnemer aan Alpe d’HuZes, die in 2010 op 24-jarige leeftijd overleed aan lymfeklierkanker. Op basis van zijn inspirerende verhaal wordt jaarlijks de Bas Mulder Award uitgereikt aan jonge wetenschappers die zich inzetten voor kankeronderzoek. “We zijn enorm blij dat Nefkens Midden en Peugeot Nederland zich voor de komende drie jaar hebben verbonden aan onze stichting. Rond het evenement is het vervoer van vrijwilligers, deelnemers en materieel een behoorlijke logistieke uitdaging en het is fijn dat we dit nu voor langere tijd structureel hebben kunnen regelen”, aldus Patrick de Braal van Stichting Alpe d’HuZes.” Nefkens Midden wenst alle deelnemers waaronder haar eigen teams veel succes met deze mooie actie.

Nefkens Sponsort Alpe Auto