Nieuwe energie voor Hulskamp Audiovisueel

11 maart 2016 - U leest dit bericht in 1 minuut

Hulskamp Audiovisueel heeft haar uitgebreide verhuurassortiment vervangen door de allerlaatste innovatieve apparatuur. Het toonaangevende bedrijf op gebied van beeld, licht en geluid loopt met haar verhuurvloot voorop in de markt.

Hulskamp Audiovisueel Energie BCDW

Wensenlijst
“Als audiovisueel bedrijf volgen we de laatste technologische ontwikkelingen op de voet. Samen met een team van onze specialisten hebben we een wensenlijst gemaakt waarin we vooral zouden moeten investeren. Samen met AED uit België is de uiteindelijke lijst tot stand gekomen”, verteld een trotse Jack Davids. Hij vervolgt;” Naast dat de nieuwe verhuurvloot ons een geweldige energieboost geeft, stelt het ons in staat om sterk concurrerend te zijn met de allerlaatste technieken, waarbij alles draait om beleving en kwaliteit”.

Een verhuurvloot van formaat
“Hulskamp heeft bij de investering vooral gekeken naar de toekomst. Dat is de belangrijkste reden waarom wij o.a. in een line array systeem hebben geïnvesteerd. Een geluidset waarmee we ook de middelgrote festivals van prachtig geluid kunnen voorzien. Ook zijn er een serie nieuwe ‘state of the art’ Barco HDX-projectoren toegevoegd, aangevuld met de nieuwste multimedia switchers. Bijzonder leuk te vermelden is dat we ook ons portfolio uitbreiden met LEDkarren en 5mm modulair LED, de zgn. LED Walls”, aldus Jack Davids.

Campagne
Op korte termijn zal de markt uitgebreid van ons horen met een campagne waarbij alles draait om ‘Nieuwe energie’ van Hulskamp!