Het verhaal achter FoodExplore van Wengin Qui

22 juli 2022 - U leest dit bericht in 2 minuten

Lees hier over FoodExplore van Wengin Qui en zijn keuze om zijn familierestaurant te vestigen in The Wall.

FoodExplore is een familierestaurant, een All-In restaurant, wat inhoudt dat je onbeperkt kunt eten en drinken tijdens een vooraf bepaalde duur. Tijdens een bezoek aan FoodExplore heb je de keuze uit 22 verschillende keukens, waaronder Aziatisch, Japans, Italiaans, Mexicaans en Nederlands. Er is volop keuze voor iedereen, deels verkrijgbaar aan een buffet, maar gerechten worden ook ter plekke bereid in de verschillende keukens.

Met een vaste prijs voor eten en drinken is het vriendelijk geprijsd en daardoor heel populair bij families. In een grote speelhoek kunnen kinderen zich vermaken en in de verschillend ingerichte zalen is er voor iedereen een passende sfeer. Wengin Qui is eigenaar en lid van Businessclub De Wetering-Haarrijn, Deon Poon is de manager en zijn rechterhand. Waarom de keuze voor The Wall?

“We zijn hierin gekomen toen er nog maar weinig winkels waren en The Wall nog volop in ontwikkeling was. De voordelen zijn dat dit heel centraal gelegen is, goed bereikbaar en we hebben heel veel parkeergelegenheid. We merken dat het nu in The Wall veel drukker is en dat wij familiegroepen krijgen die het combineren met winkelen of een bezoek aan The Official F1 Racing Centre. Dus de combinatie van retail, horeca en leisure werkt voor ons heel goed. We hebben duizend zitplaatsen en runnen het met vijftig fulltimers, heel veel parttimers en twee robots. De robots assisteren ons onder andere door gasten naar hun tafel te brengen en verjaardagsliedjes te zingen!”