Pakt jouw bedrijf de nummer 1 positie?

4 april 2024 - U leest dit bericht in 2 minuten

Meld je aan om GRATIS te racen en te borrelen bij Racesquare! Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

Aanmelden
Deze geweldige race ervaring in high end simulatoren wil je niet missen. Verspreid het nieuws en deze flyer onder alle medewerkers. Aanmelden kan via deze link. Bij meer aanmeldingen dan plekken geldt de regel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Informatie over het event
Op woensdag 24 april organiseert De Wetering-Haarrijn App (DWHapp) een epische race competitie bij Racesquare in Utrecht.

Bereid je voor op een virtuele Grand PrixTM, waarin je tegen anderen de strijd aangaat in een vrije training, kwalificatie en natuurlijk een echte race. In de speciaal ontworpen simulatoren voel je de intense force feedback van het stuur en ervaar je hoe het is om een echte coureur te zijn. The battle is on!

We beginnen met een welkomstdrankje, gevolgd door een uur racen op het circuit, en sluiten af met een gezellige borrel.

Het gemeenschappelijk doel
Je denkt misschien: waarom doet DWHapp dit allemaal, gratis en voor niets? Door gezellige activiteiten te organiseren, maken we werken op de Wetering-Haarrijn nog leuker en leer je je werkburen nóg beter kennen! Het doel is om al deze nieuwe contacten bij elkaar te brengen op DWHapp. Hebben jij of je collega’s je nog niet aangemeld? Zorg ervoor dat ze dat hier doen!

Nog even op een rijtje
Waar: Racesquare Utrecht
Wanneer: woensdag 24 april van 16:30 tot 19:00 uur
Voor wie: alle medewerkers op De Wetering-Haarrijn

Voor vragen kun je contact opnemen met info@dwhapp.nl.Dit event voor medewerkers van De Wetering-Haarrijn wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Utrecht.