Powerpluim voor Energie(k) De Wetering-Haarrijn

13 maart 2016 - U leest dit bericht in 1 minuut

Ons energiebesparingsprogramma Energie(k) De Wetering-Haarrijn heeft de Powerpluim van de maand gekregen van ExpertiseCentrum Energiebesparing (ECE). Het ECE kiest samen met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten elke maand een initiatief om in het zonnetje te zetten. Samenwerking staat hierbij centraal.

Margreet van Gastel, programmamanager ECE: ‘De kracht van energiebesparing ligt vooral in de samenwerking, samenwerking die uiteindelijk de ondernemer geld oplevert. De initiatiefnemers van Energie(k) De Wetering-Haarrijn denken in kansen. Omdat het initiatief een mooi voorbeeld is van een goede samenwerking tussen ondernemers, de gemeente, Grontmij en STIP verdient dit initiatief de Powerpluim van de maand maart.’

Het ExpertiseCentrum Energiebesparing (ECE) is een onafhankelijke, flexibele netwerk- en kennisorganisatie. Het doel is bedrijven stimuleren om energie te besparen en efficiënter energie te gebruiken. Dit doet het ECE-team door kennis toepasbaar te maken en samen met de netwerkpartners goede aanpakken te ontwikkelen.

Meer lezen: https://www.eceonline.nl/initiatief-van-de-maand