Rineke stopt als bestuurslid en twee nieuwe vacatures

1 november 2023 - U leest dit bericht in 4 minuten

Businessvrienden en vriendinnen van De Wetering-Haarrijn,

Onderstaand treffen jullie een schrijven aan van onze Rineke. De inhoud hiervan spreekt voor zich. De consequentie ervan is dat wij als bestuur dus per heden 2 vacatures hebben (één daarvan -algemeen lid- hadden we al gemeld tijdens de ALV van oktober jl.) maar nu is dus ook het secretariaat vacant.

Daarom bij deze de oproep aan jullie allen: wie heeft er zin om toe te treden tot het bestuur der BCDW en wil samen met ons vormgeven aan deze mooie businessclub. Voor andere informatie kunnen jullie ons Peter, Ruud en Jan altijd even contacten. Je vindt onze gegevens in de BCDW-app.

Wij kijken verwachtingsvol uit naar jullie reacties.

Namens het bestuur
Jan van der Roest


Beste leden,

Na 13 mooie en succesvolle jaren heb ik besloten om te stoppen als bestuurslid van ‘mijn’ businessclub.

Ik heb altijd veel energie en tijd gestoken in onze businessclub de BCDW en dat deed ik met ontzettend veel plezier maar ik merk dat ‘de koek’ nu op is voor mij. De energie die er is, heb ik nu echt sec nodig voor nieuwe plannen.

Het begon ooit met een creatief idee van Hans Ros en mij tijdens de koffie bij FlagandSign. Er werd al snel een belletje gedaan naar de parkmanager en een naam voor een potentiële voorzitter geopperd. Om kort te zijn: het plan werd gelanceerd, bijeenkomsten werden opgetuigd en er werden zaken gedaan. We hebben veel gelachen en soms ook gediscussieerd. En de rest is history ☺.

Ik kan met groot genoegen vaststellen, dat wij als bestuur een mooie prestatie hebben geleverd. Daar ben ik dan ook bijzonder trots op. Dank aan alle vorige en huidige bestuursleden: Hans Ros, René Pfeiffer, Steve Klein, Thirza Baas, Jan van der Roest, Peter Cullens en Ruud Miggels.
Er staat een mooie club. Er zijn genoeg mooie plannen te realiseren om de community te versterken voor de nabije toekomst. Ik spreek de wens uit dat het bestuur verbreed wordt met meer diversiteit door de komst van vrouwelijke en jonge ondernemers want dat geeft variatie en een andere dynamiek.

Als bestuurslid maar ook als ondernemer heb ik mij kunnen laten zien, door leuke en creatieve events te bedenken. Zo hadden wij gave sprekers voor het Social Dinner, het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) en Annemarie van Gaal. We hebben in de coronatijd genoten van een fietstocht langs de ledenbedrijven. Maar we hebben ook een keigezellige ‘eendjes rally’ gereden. Ik heb met veel plezier gewerkt aan het projectmanagement van cybercrime, duurzame mobiliteit (in samenwerking met Ecotransferium) en de ontwikkeling c.q. uitrol van de BCDW-Haarrijn netwerk-app.

Het was een super mooie reis, die ik nooit zal vergeten en zonder jullie niet had kunnen maken.
Hartelijk dank voor jullie support in al die jaren. Natuurlijk ook dank aan mijn collega bestuursleden voor hun collegiale inzet in de afgelopen jaren en ……… het accepteren van ‘de eigenwijsheid en het perfectionisme’ die ik als secretaris en event prof heb ☺. Het onderscheid tussen een zesje of een 9plus zit hem altijd in de ‘details’ volgens mijn overtuiging.

En…. ik blijf jullie zien en ontmoeten want ik blijf uiteraard lid van de Businessclub De Wetering-Haarrijn.

Hartelijke groet,

Rineke Sloetjes