Een mooie start voor Rosco Catering in 2021

12 januari 2021 - U leest dit bericht in 1 minuut

Het jaar 2021 begon goed voor Rosco Catering. In alle vroegte werden op 2 januari 290 ontbijtjes voorbereid, die door een groot aantal medewerkers en enthousiastelingen werden bezorgd bij de medewerkers van Warmtebouw. Het traditionele nieuwjaarsontbijt van Warmtebouw kon vanwege de Coronaperikelen niet plaatsvinden. Als alternatief werden alle collega’s van Warmtebouw in alle vroegte verrast met een heerlijke ontbijtbox.

Enthousiaste reacties op social media

De ontbijtjes werden bijzonder goed ontvangen door de medewerkers van Warmtebouw, gezien de leuke reacties die ondermeer op social media werden gedeeld.

Nieuwjaarsonbijt-Warmtebouw-1

Als Businessclub staan we samen sterk en daarom is Yellowlime een helpende hand geweest rondom de bezorging van de ontbijtjes.

Zakendoen met Rosco Catering

Bij de start van BusinessClub De Wetering-Haarrijn, inmiddels al weer 10 jaar geleden, was de ambitie tweeledig. Enerzijds het beter leren kennen van je buren, anderzijds – indien mogelijk – zakendoen met elkaar. Als Businessclub juichen we het uiteraard toe dat leden onderling zaken doen en dat hebben Warmtebouw en Rosco Catering zo vroeg in het jaar toch weer mooi eens laten zien. Chapeau!