Save the date: Connect Live 25 november 2021

18 oktober 2021 - U leest dit bericht in 2 minuten

Donderdag 25 november 2021 van 13:00u tot 17:00u organiseren ROM Utrecht Region & Economic Board Utrecht het jaarlijkse Connect Live event. Een regionaal ondernemersfestival in Stadion Galgenwaard met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Niet alleen maar luisteren, maar vooral participeren! Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van de Utrecht Region: gezond stedelijk leven in de regio.

Locatie: Stadion Galgewaard, Utrecht
Wanneer: Donderdag 25 november 2021 van 13.00uur tot 17.00uur
Voor wie: Innovatief MKB, startups, scale-ups en C-level bestuurders.

Samen vooruit! 
Nog meer dan ooit draait ondernemen in de regio Utrecht om samenwerken. We kunnen weer vóóruit denken en samen een sterke toekomst tegemoet gaan. 

In de regio ontstaan talloze nieuwe samenwerkingen op het gebied van talent, geo, health, gaming, mobiliteit, duurzame bouw en educatieve technologie. Op vier pleinen kun je je laten inspireren in de vorm van interviews, sessies, discussietafels of op de ondernemersmarkt.

Connect Live verbindt de ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan elkaar. Zodat we samen slimmer omgaan met talent, digitalisering, duurzaamheid, innovatie en het aantrekken van subsidies. En daarmee de economische groei van de regio versnellen.

Praat mee, denk mee, en Groei Verder!


Sprekers die u meenemen:

Sharon Dijksma, burgemeester van Utrecht en voorzitter van de Economic Board Utrecht over de ambities en doelen van de EBU.

Victor Goossens, e-sport specialist van Team Liquid over de gamificatie van ondernemen.

Ynzo van Zanten, Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely over duurzaam ondernemen, ook als je klein begint.

Bas van der Veldt, CEO AFAS Software over leiderschap en innovatief ondernemen.

Niels Houtepen, Illusionist, sluit de dag af met een act speciaal voor jou als ondernemer.