Stam Opel en Nefkens Opel samen verder als Henri & Herman

4 oktober 2016 - U leest dit bericht in 3 minuten

– Een nieuw bedrijf met respect voor het verleden
– Opel-dealer Henri & Herman grootste Opel-dealergroep in Midden Nederland
– Doelstelling 2016: 3.000 nieuwe auto’s en 1.000 occasions
– 50 euro korting bij eerstvolgende onderhoudsbeurt

Utrecht, 22 augustus 2016 – Met ingang van 22 augustus 2016 gaan Stam Opel en Nefkens Opel verder onder de nieuwe naam Henri & Herman. Medio vorig jaar fuseerden de twee Opel-dealerbedrijven met vier vestigingen reeds, om samen uit te groeien tot dé Opel-dealergroep in de provincie Utrecht. Nu staat de lancering van de nieuwe naam Henri & Herman symbool voor een compleet nieuwe, gezamenlijke start.

Opel-dealer Henri & Herman heeft Opel-vestigingen in Amersfoort, Bilthoven, Nieuwegein en Utrecht. Daarnaast beschikt de groep over een eigen klantencontactcentrum, een tankstation, een schadeherstelcentrum en een aanvullend Exclusive-modelprogramma, waarmee Henri & Herman bestaande en nieuwe Opel-rijders een breed pakket aan mogelijkheden en services biedt.

Nieuw sinds 1896
“Met de naam Henri & Herman hebben we voor één identiteit gekozen, om aan te geven dat Stam Opel en Nefkens Opel samen een compleet nieuw bedrijf vormen. Nieuw sinds 1896, met respect voor het verleden en Henri Nefkens en Herman Stam als grondleggers, maar met het vizier gericht op de toekomst,” verklaart Geerlof Stam, Directeur van Henri & Herman en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over de Opel- dealergroep.

Ambitieus
Met de naamswijziging luidt de grootste Opel-dealergroep van Midden Nederland met ingang van 22 augustus 2016 de nieuwe toekomst van de onderneming in. Het motto ‘Henri & Herman & u’ zegt alles over de merkwaarden van Henri & Herman: persoonlijk, gewoon doen, onderscheidend en trots. De ambities van het nieuwe Opel-dealerbedrijf zijn indrukwekkend. Dit jaar verwacht Henri & Herman meer dan 3.000 nieuwe auto’s te verkopen, en nog eens 1.000 occasions, bij een omzet van zo’n 90 miljoen euro en een personeelsbestand van ruim 100 werknemers.

Nieuwe website: www.henriherman.nl
De nieuwe naam Henri & Herman heeft als gevolg dat de dealerbedrijven die deel uitmaken van de groep met ingang van vandaag te vinden zijn op de nieuwe website www.henriherman.nl. Klanten van de vier Opel-dealers profiteren mee van de nieuwe start van de onderneming en kunnen op de website een werkplaatsvoucher downloaden voor € 50 korting op hun eerstvolgende onderhoudsbeurt. En omdat Henri & Herman staat voor ‘persoonlijk’, kan iedere Henri of Herman (m/v) tijdelijk gratis zijn auto laten wassen bij Henri & Herman in Amersfoort, Bilthoven, Nieuwegein en Utrecht.

 

Henri En Herman Persinformatie Utrecht