Het Summerbreak event 2022 van BCDW op donderdag 7 juli

13 juni 2022 - U leest dit bericht in 2 minuten

Beste leden,

Donderdag 7 juli luiden we gezamenlijk de zomer in tijdens de Summer Break. We gaan vanaf 16.30 uur de grachten van de Utrechtse binnenstad onveilig maken! Tijdens het varen in een sloep gaan we verdeeld over 4 teams de strijd aan tijdens de ‘iPad Sloepen Game’.
 
Tijdens dit spel over de grachten wordt een beroep gedaan op jullie competitieve competenties. Wie heeft echte zeebenen en wordt de kapitein van het team? Wie stuurt het team vlekkeloos door de grachten van Utrecht en neemt de rol van navigator op zich? Verdeel de rollen en stap in de sloep. Het spel kan beginnen! In teams varen jullie een route, beantwoord je vragen en proberen jullie de tegenstanders te slim af te zijn. Speel samen en vaar rechtstreeks naar de overwinning!
 
Naast de competitie maken we op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht. Ooit de Domtoren vanaf het water bekeken? Via de Oudegracht en de singels varen we langs bijzondere werven, historische gebouwen en bruggen en zien we al het moois dat Utrecht te bieden heeft. Uiteindelijk gaat er één team met de winst en eeuwige roem vandoor. Hierna dineren we en is er volop tijd om na te praten en te netwerken.

Datum:  Donderdag 7 juli
Tijd:       16.30 – 21.30 uur
Locatie: Oosterkade 18, 3582 AT Utrecht

Kom je met de auto?
Parkeren kan in parkeergarage Vaartsche Rijn, Baden-Powellweg 103, 3523 CA Utrecht. Vanaf de parkeergarage loop je binnen 5 minuten naar de Oosterkade.

Kom je met de fiets?
Laten we elkaar treffen om 16.10 uur (mits op route) voor station Leidsche Rijn. Fietsen we hierna naar de Oosterkade.
Fietsstallen: gratis bewaakte stalling op de Mariaplaats.

Programma:
16.30 – 16.45 uur            Inloop & ontvangst
16.45 – 17.00 uur            Uitleg en instructies door de kapitein en begeleider
17.00 – 19.00 uur            iPad Sloepen Game door de grachten van Utrecht
19.00 – 19.15 uur            Ontvangst op de kade & ludieke prijsuitreiking
19.30 – 21.30 uur            Smakelijk diner en borrel

Hartelijke groet, Bestuur BCDW-Haarrijn