Super ‘summerbreak’ sloepenrally door de Utrechtse grachten

12 juli 2022 - U leest dit bericht in 1 minuut

Donderdag 7 juli 2022 waren de leden van Businessclub de Wetering-Haarrijn uitgenodigd aan de Oosterkade in Utrecht. Zo’n 25 leden gaven gehoor aan deze uitnodiging en waren wel in voor een sloepvaart door de grachten van Utrecht met uitdagende opdrachten.

Na een korte uitleg gingen de leden verdeeld over vier sloepen al snel hun eigen ‘vaar’weg. Elk team moest uitdagende opdrachten uitvoeren en dit varieerde van doe- of kennisopdrachten over Utrecht maar ook over de businessclub en haar leden. Ook werd er gevraagd om video opdrachten te maken zoals: ‘speel een scène uit een actiefilm’. Er was hilariteit maar ook creativiteit alom en er heerste een flinke competitiestrijd. Ondertussen kon men onze stad vanaf het water te bewonderen.

Uiteindelijk ging team 2 er met de winst vandoor. Dit team bestond uit Joris, Bas, Arno, Johan en Raoni. Zij hadden met een voorsprong van ruim 100 punten op de nummer 2 de meeste punten binnengehaald en kregen een pot met snoep en de eeuwige roem mee naar huis.

Nadat de winnaars bekend waren gemaakt vervolgden de leden hun weg richting Restaurant de Rechtbank, aan de Hamburgerstraat waar de leden hebben genoten van een overheerlijk driegangenmenu. Er werd lekker nagepraat en gelachen. Al met al kunnen we terugkijken op een mooi Summerbreak van seizoen 2022! Dank iedereen die heeft meegewerkt om het event tot een succes te maken.

Wij wensen eenieder een hele fijne vakantie en zien jullie graag weer terug in september.