Terugblik op het DAF en TB Trucks ontbijt event

11 april 2022 - U leest dit bericht in 2 minuten

Donderdag 7 april waren de leden van BCDW-Haarrijn al vroeg uit de veren. Er stond namelijk een ontbijt event bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service op de eventagenda.
Na het welkomstwoord van voorzitter Jan van der Roest werd het ontbijt geopend en genoten de leden van het heerlijke ontbijt van Rosco catering.
 
Na het introduceren van de nieuwe leden: Bram Hommel van Louwman en Thomas Broos van Telindus, gaf Jan het woord aan Evert van de Fliert en John Wammes. Deze introduceerde Hans van ’t Hof, de vervanger van Gerrit Gravensteijn.
 
Zij vertelden ons over de organisatie TB Truck & Trailer Service, de vestigingen, waar het bedrijf voor staat en de verschillende diensten die ze leveren. Het bedrijfsverhaal had één belangrijke rode draad en dat zijn de mensen van TB Truck & Trailer Service. Zij staan daar op nummer één, hier wordt in geïnvesteerd en doorgroeien binnen de organisatie wordt sterk aangemoedigd en beloond. Khaireddine die begonnen is als stagiaire vertelde enthousiast over welke kansen hij krijgt bij TB. 

Ook werd een korte blik in de toekomst geworpen. Zo zijn ze bij DAF, waarvan TB Truck & Trailer Service de erkende dealer van Utrecht en omgeving is bezig met de ontwikkeling van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan waterstoftrucks. De connectie met waterstofmotoren in o.a. openbaar vervoersbussen zijn hier een mooie leerschool voor. TB Truck & Trailer Service is één van de weinige Truckdealers die ook echt binding met openbaar vervoer bussen en touringcars hebben.
 
John Wammes en Evert van de Fliert vertelden met zeer veel enthousiasme over hun bedrijf. Hierna namen zij ons mee ‘on tour’ door de werkplaats, vertelden over de mogelijkheden en de dagelijkse werkzaamheden. Al met al een mooi kijkje in de ‘truck en trailer’ keuken van een medeondernemer. Fijn dat onze businessclub zulke mooie, veelzijdige en enthousiaste ondernemers rijk is!
De slogan “We Keep You Going” is TB echt op het lijf geschreven.