Uitnodiging voor de E-bike Roadshow 5 en 6 november

29 oktober 2014 - U leest dit bericht in 3 minuten

Beste ondernemer op De Wetering – Haarrijn,

Wij nodigen u van harte uit voor de E-Bike Roadshow op woensdag 5 en donderdag 6 november as. In samenwerking met de Gemeente Utrecht en Wetering Fietst wordt er de E-bike Roadshow georganiseerd met de slogan: ‘Op de elektrische fiets kom je verder’.

Een inspirerende en natuurlijk een actieve roadshow waarbij u en uw medewerkers kunnen kennismaken met het elektrisch fietsen. Op de ontsluitingsweg voor het hoofdkantoor van Mediq vindt u de nieuwste modellen elektrische fietsen. Deze kunt u testen en uitproberen op een feestelijk ingericht parcours. Een waar ‘fiets-circus’ wordt opgesteld voor het pand van hoofdkantoor Mediq, Hertogswetering 159 Utrecht.

Als voorzitter van Stichting Innovatie & Promotie De Wetering – Haarrijn vraag ik uw medewerking om de E-Bike roadshow tot een succes te maken.

Wat vragen wij van u:

1. Nodig uw werknemers uit om deel te nemen aan de E-bike roadshow. Dit kunt u doen door als werkgever de E-bike roadshow bekend te maken bij uw personeel, onder andere door de digitale flyer die wij mee sturen.
Wij hebben ook een geprinte versie van de flyer en posters, als u deze wil ontvangen stuur dan een reply op deze mail en dan zorgen wij dat deze worden toegestuurd.

2. U wordt uitgenodigd om na de roadshow op woensdag 5 november van 15.00 tot 17.00 uur aanwezig te zijn bij de werkgeversmeeting ‘De Wetering op de fiets’ bij Mediq BV, Hertogswetering 159, te Utrecht.

Op de werkgeversmeeting ‘De Wetering op de fiets’ kunt u als werkgever kennismaken met het assortiment elektrische fietsen en de leveranciers. U wordt bijgepraat over de trends op het gebied van elektrisch fietsen, u kunt ervaringen uitwisselen met collega’s van andere bedrijven over hoe de fietsmobiliteit gestimuleerd kan worden. En u levert een bijdrage aan de gebiedsgerichte aanpak ‘De Wetering op de fiets’.Als ondernemers en instellingen hebben we er belang bij dat er meer gefietst wordt en dat er ook verder gefietst wordt. Want:

  • Fietsen levert vitale medewerkers op
  • Fietsen geeft ruimte op de weg
  • Fietsen levert ook een bijdrage aan het verminderen van de parkeerdruk

Wij rekenen daarom op uw enthousiasme en uw medewerking en ontmoeten u of een vertegenwoordiger van uw bedrijf graag op de werkgeversmeeting. Graag vernemen wij wie  er namens uw organisatie aanwezig is.

Aanmelden
Wij verzoeken u vriendelijk voor 24 oktober maar het liefst per direct te reageren naar Freerk Veldkamp via:
info@rij2op5.nl. Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Edward van Tuinen
Voorzitter
STIP de Wetering Haarrijn