Verslag bezoek bij Warmtebouw op 13 april ’17

20 april 2017 - U leest dit bericht in 2 minuten

Op deze zonnige morgen meldden zich uiteindelijk bijna 40 BCDW’ers in het restaurant van Warmtebouw. Onze gastheren hadden de parkeerplaatsen voor ons vrij gehouden dus dat was prima geregeld.

Na een hartelijk ontvangst met een kopje koffie werd er van het prima verzorgde ontbijtbuffet gebruik gemaakt en schoof iedereen bij elkaar aan voor een lekker ontbijt.

Voorzitter Jan van der Roest heette iedereen van harte welkom namens het bestuur en de mensen van Warmtebouw. Na enkele inleidende woorden werden een aantal nieuwe leden hartelijk welkom geheten te weten: Martijn van der Kleij van DHL, Rick Worst van Comet Bv (Tegelhandel gevestigd in u2-point) en Marieke Koerten als nieuwe sales medewerker van restaurant Zuiver.

Vervolgens was het woord aan Herman Schiltkamp die ons uitnodigde voor een bezoek aan het auditorium waar hij een presentatie gaf over Warmtebouw en een aantal van hun projecten. Met name de nieuwbouw van het Thialf IJsstadion was indrukwekkend zowel in woord, beeld als geluid. Ondertussen is het wel de snelste laagland schaatsbaan met ijs uit Utrecht! Dat zou je niet bedenken bij Warmtebouw. Saillant detail, ook de rayonhoofden van de Friesche Elfsteden gaan vergaderen in Utrecht.

Daarna werd het gezelschap in drie groepen opgedeeld en werd er een rondleiding gegeven door het pand. Het was zeer interessant en ook zeker indrukwekkend om te zien hoe de organisatie in elkaar steekt en met welke mooie projecten men bezig is. 24/7 Staan de servicemensen voor hun klanten klaar.

Bij terugkomst in het restaurant waren daar de slotwoorden van de voorzitter en werden de gastheren bedankt voor hun gastvrijheid. Een bijzonder woord van dank was er voor medewerker Rik den Hartog van Warmtebouw die bij afwezigheid van onze huisfotografen de foto’s heeft gemaakt.

Kortom het was een geslaagde bijeenkomst in al zijn facetten. Volgende keer donderdag 11 mei zijn we welkom bij APAC van Peter de Bruijn die zijn pand ter beschikking stelt voor een eerste editie van BCDW The Floor is Yours. Dat wordt een leuke bijeenkomst, want het podium is dan van alle leden van BCDW die iets met ons willen delen of vragen. Dus graag tot dan.

 

Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 4 Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 4
Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 8 Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 8
Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 2 Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 2
Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 6 Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 6
Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 3 Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 3
Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 5 Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 5
Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 9 Ontbijtbijeenkomst Warmtebouw-Businessclub De Wetering 9