Warmtebouw winnaar Healthy Urban Office Challenge 2017!

29 november 2017 - U leest dit bericht in 1 minuut

In een bloedstollende finale van de HUOC is Warmtebouw afgelopen woensdag 24 mei als winnaar uit de bus gekomen. Naast de prijs van €20.000 die Warmtebouw kan inzetten om het pand nog verder te verduurzamen heeft de competitie Warmtebouw veel positiefs gebracht.

Warmtebouw kijkt met veel plezier terug op uw betrokkenheid waardoor er maar liefst 1793 stemmen werden verzameld. Naast de stemmen heeft Warmtebouw vele positieve reacties ontvangen en is Warmtebouw op een positieve manier onder de aandacht gebracht bij vele relaties, klanten, partners, familie, vrienden en leveranciers.
De organisatie van de HUOC heeft een ontzettend leuke bedrijfsfilm van Warmtebouw gemaakt, waarin de warmte van het familiebedrijf en de passie en het plezier waar we mee werken uitstekend naar voren komen.

Duurzame en gezonde kantoren zijn de toekomst

De HUOC heeft een duurzame en gezonde kantooromgeving nog steviger op de agenda gezet. Dit is ook de markt waar Warmtebouw de komende jaren veel van verwachten en waar Warmtebouw zich ook steeds meer op willen richten. Het is daarom leuk om te zien dat als Technisch Adviesbureau-Installatiebedrijf Warmtebouw hier zo enthousiast en gedreven mee bezig zijn.

Warmtebouw dank iedereen hartelijke voor de actieve ondersteuning en uiteraard het stemmen op Warmtebouw voor het meest duurzame pand in de provincie Utrecht!

 

Warmtebouw-Duurzaam-Pand-Zonnepanelen-Compleet