Doelstelling van de Businessclub De Wetering-Haarrijn

Businessclub De Wetering-Haarrijn is er speciaal voor bedrijven die op het Utrechtse bedrijventerrein ‘De Wetering’ en ‘Haarrijn’ gevestigd zijn. Doelstelling van de Businessclub De Wetering-Haarrijn is elkaar beter te leren kennen om zo met en voor elkaar opdrachten te genereren. We inspireren elkaar en delen op regelmatige basis kennis met elkaar.

En daarnaast verenigen wij het nuttige met het aangename! De leden van de businessclub komen tijdens een aantal bijeenkomsten per jaar bij elkaar voor een ontbijtsessie, inhoudelijke bijeenkomsten en social events. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Wij zeggen altijd: kom eerst een keertje kijken of je je bij ons als mensen op je gemak voelt.

Want dat is wel een goede basis voor het opbouwen van goede relaties. Iedere netwerkclub heeft zijn eigen huishoudelijk reglement zo ook Businessclub De Wetering-Haarrijn. Heeft u vragen over ons huishoudelijk regelement dan kunt u uw bericht mailen naar: info@bcdw.nl

aq_block_6
Bestuur

Onze bestuursleden zijn:

Voorzitter:
Jan van der Roest
Veolia Papier & Plastics Recycling Nederland B.V.

Secretaris:
Thijs Buijs
Yellowlime

Penningmeester:
Peter Cullens
Cullens + Verweij

 

Algemene bestuursleden:
Ruud Miggels
ACN B.V.

Robbie Altena
Autohopper

Partners

Een businessclub kan niet zonder partners. Deze staan altijd voor ons klaar en zijn onze ‘huisleveranciers’ en onze vrienden.

Persoonlijk karakter

De businessclub bestaat uit een kleine groep ondernemers. Dit betekent dat je elkaar snel kan leren kennen en de relaties door de jaren goed uitgebouwd zijn. Maar vooral is het kenmerk van de businessclub: oprechte interesse en een persoonlijk karakter.

Netwerk beschikbaar

De businessclub heeft als filosofie: we doen graag zaken met elkaar en stellen ons netwerk beschikbaar om elkaar verder te helpen. Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap? Stuur dan een mail naar het secretariaat van BusinessClub de Wetering-Haarrijn, t.a.v. Rineke Sloetjes, e-mailares info@bcdw.nl, wij sturen u dan de benodigde informatie toe.