Wijziging indienen plannen voor financiering

31 januari 2020 - U leest dit bericht in 1 minuut

Er is een belangrijke wijziging doorgevoerd wat betreft het indienen van plannen voor financiering. Tot 31 december gebeurde het indienen van plannen voor financiering vanuit Ondernemersfonds Utrecht via Stip De Wetering-Haarrijn. Per 1 januari verloopt dit via bcdw.nl.

Ondernemersfonds Utrecht

Ondernemersfonds Utrecht maakt het mogelijk om initiatieven en investeringen binnen Utrecht gezamenlijk te financieren. Zo ook op bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn. De onafhankelijke stichting Ondernemersfonds Utrecht beheert geld dat door ondernemers zelf wordt opgebracht via een opslag op de ozb niet-woningen. Alle betalers van ozb niet-woningen betalen dus mee. Behalve bedrijven zijn dat bijvoorbeeld ook scholen, sportvelden en ziekenhuizen. Ook de overheid betaalt mee als zij een pand bezit of huurt.

Een aanvraag indienen

Heb je als ondernemer gevestigd op bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn een idee ter verbetering van het ondernemersklimaat op ons bedrijventerrein. Wil je het bedrijventerrein bekender of duurzamer maken of wil je werken aan nog meer veiligheid? Dan kun je een aanvraag indienen. Je dient hiervoor dit formulier in te vullen en te sturen naar info@bcdw.nl. Eventuele vragen over de werkwijze of lopende projecten kun je ook richten tot dit e-mailadres. We nodigen je ook van harte uit om de website van Ondernemersfonds Utrecht te bezoeken. Na een akkoord door de beoordelingscommissie mag de aanvraag worden ingediend bij Ondernemersfonds Utrecht.

,