Events van Businessclub De Wetering-Haarrijn

Bedrijfsbezoeken, ontbijtsessies, social events & meer

De leden van de businessclub komen frequent bij elkaar tijdens diverse bijeenkomsten variërend van een maandelijkse ontbijtsessie, een bedrijfsbezoek of één van de social events. Wij communiceren hierover op onze website, app en per mail.

Ontbijtsessies

Zes keer per jaar wordt er een ontbijtsessie georganiseerd bij een van de leden. Daarmee is het ontbijt tegelijk een bedrijfsbezoek. Want elke ondernemer kijkt graag in de keuken van een andere ondernemer. Er is expliciet gekozen voor dit vroege tijdstip omdat op dit het moment van de dag de agenda’s nog blanco zijn. Tijdens de ontbijtsessies presenteren de leden hun bedrijf, worden er gastsprekers uitgenodigd en kunnen de leden aangeven welke business ze zoeken. Daarnaast worden er ook actuele onderwerpen besproken die de leden aangaan.

Social & Fun Events

Naast de ontbijtsessies die een zakelijk en informatief karakter hebben is het ook leuk om elkaar te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Dit varieert van een Social Dinner, een Summerbreak en deelname aan de Utrechtse Kerstborrel en de Utrechtse Haringparty.