Events van BusinessclubDe Wetering-Haarrijn

Wij als bestuur zijn bij elkaar geweest en hebben nagedacht over hoe de aankomende periode eruit komt te zien. Kunnen we elkaar weer ontmoeten? Wat kan en mag er überhaupt nu we nog in een lockdown zitten?

Graag zouden we elkaar weer fysiek ontmoeten, dit blijkt vooralsnog helaas niet mogelijk en hebben daarom besloten om in Q1 geen bijeenkomsten te organiseren.

Wel blijven we contact houden met elkaar via onze BCDW-app! We roepen iedereen dan ook op zijn of haar nieuws in de app te delen, gebruik hiervoor het prikbord. Dit kan van alles zijn. Een verbouwing, verhuizing of ander leuk nieuwtje, deel het met je businessclub collega’s.

De eerste bijeenkomst hebben we gepland op 7 april 2022. Dit is een bedrijfsbezoek bij een van onze leden. Ook zijn we uiteraard al bezig met de eerste voorbereidingen voor ons jubileumfeest. Dit staat gepland op donderdag 12 mei 2022 vanaf 15.30 uur. Zet deze data alvast groots in uw agenda.

Wij kijken er al naar uit! Jullie toch ook?

Bedrijfsbezoeken, ontbijtsessies, social events & meer

De leden van de businessclub komen frequent bij elkaar tijdens diverse bijeenkomsten variërend van een maandelijkse ontbijtsessie, een bedrijfsbezoek of één van de social events. Gezien de coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt sommige events te cancelen, verzetten of een andere invulling voor te vinden. Wij communiceren hierover op onze website, app en per mail.

Ontbijtsessies

Zes keer per jaar wordt er een ontbijtsessie georganiseerd bij een van de leden. Daarmee is het ontbijt tegelijk een bedrijfsbezoek. Want elke ondernemer kijkt graag in de keuken van een andere ondernemer. Er is expliciet gekozen voor dit vroege tijdstip omdat op dit het moment van de dag de agenda’s nog blanco zijn. Tijdens de ontbijtsessies presenteren de leden hun bedrijf, worden er gastsprekers uitgenodigd en kunnen de leden aangeven welke business ze zoeken. Daarnaast worden er ook actuele onderwerpen besproken die de leden aangaan.

Social & Fun Events

Naast de ontbijtsessies die een zakelijk en informatief karakter hebben is het ook leuk om elkaar te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Dit varieert van een Social Dinner, een Summerbreak en deelname aan de Utrechtse Kerstborrel en de Utrechtse Haringparty.

aq_block_2
aq_block_3