Bruisende vrijdagmiddagrace vol adrenaline en competitie

4 maart 2024 - U leest dit bericht in 3 minuten

Vrijdag 1 maart druppelden omstreeks half vijf de eerste enthousiaste racefanaten binnen bij Racesquare Utrecht. Alle bedrijven gevestigd op bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn waren hiervoor uitgenodigd en dat resulteerde in twee volle zogenoemde ‘grids’ bij het race-entertainmentcentrum in winkelcentrum The Wall. Meer dan 35 deelnemers van diverse bedrijven kwamen samen, waardoor de sfeer zowel gezellig als competitief was.

Bij binnenkomst werden de deelnemers begroet door het personeel van Racesquare, die hen informeerden over het verloop van het evenement en wanneer de centrale briefing zou plaatsvinden. Nadat iedereen zich had ingeschreven en kennis had gemaakt met hun mederacers, begon om vijf uur de centrale briefing. Tijdens deze briefing werd het spel uitgelegd en werden de deelnemers hartelijk verwelkomd door Thijs Buijs, een van de drijvende krachten achter De Wetering-Haarrijn App. De strijd zou plaatsvinden op grid één en grid drie, elk een afgebakende raceruimte voor maximaal 20 coureurs.

Na de briefing was het tijd om achter het stuur te kruipen. Met een korte introductie van niemand minder dan de Nederlandse racetweeling Tim en Tom Coronel, gingen de deelnemers aan de slag. Eerst was er tijd om rustig aan de baan te wennen, gevolgd door de kwalificatie waar het echte werk begon.

Grand Prix van België
Er werd gedurende zes rondes gestreden op de Grand Prix van België. Boris van Fit Fast domineerde grid één op de Grand Prix van België, met Henk van WSB Finishing Equipment B.V. op zijn hielen en Rob van Shurgard op de derde plek. De overwinning op grid 3 ging naar Magnus van Shell De Wetering, met Karlijn van Yellowlime en Gombo van FRD Europe B.V. als geduchte concurrenten. Na de officiële huldiging was het tijd voor de borrel. Er werd nog uitgebreid nagepraat en genoten van het heerlijke eten en het gezelschap dat aanwezig was.

Doe ook (gratis) mee!
Ook (nog) een keer meedoen? Dat kan! De volgende race voor medewerkers van bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn komt er snel aan. De exacte datum wordt later nog gecommuniceerd. Houdt DWHapp de komende tijd goed in de gaten en meld jezelf en je collega’s aan.

Namens DWHapp willen we alle racers bedanken voor hun deelname en bijdrage aan een geweldig evenement! Jullie hebben het onvergetelijk gemaakt. We zien jou en je collega’s graag binnenkort voor een avond vol racen, competitie en plezier!

Heb je DWHapp nog niet geïnstalleerd? Meld je dan snel aan via de website.