Proostwetering 105 3543 AC Utrecht
Tel: 030 233 33 23 Fax: 030 234 23 43
Richard Eversen EuroDesk BCDW
Richard Eversen


Tel: 030 233 33 23

Eurodesk Business Furniture helpt u met de inrichting van uw kantoor (ook op projectbasis) waarbij wij u advies geven op het gebied van inrichting, design en duurzaamheid.
Bij Eurodesk Business Furniture staan ergonomische en menselijke aspecten van de inrichting centraal. Eurodesk Business Furniture staat voor: Advies, inrichting, design en duurzaamheid.

Sinds 1994 is Eurodesk Business Furniture intensief bezig de werkplekomgeving te optimaliseren aan de continu veranderende technologische ontwikkelingen en manier van werken.

Eurodesk Business Furniture is actief als intermediair tussen opdrachtgever en een selectief scala aan fabrikanten van eindprodukten en/of halffabrikaten. Met deze unieke positie heeft Eurodesk Business Furniture alle middelen in handen voor een optimaal en merkonafhankelijk advies, waarbij de opdrachtgever kan kiezen voor een exact passende kantooromgeving. De inkoopkracht van Eurodesk Business Furniture garandeert u een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Het ideale kantoor is zowel werk- als leefomgeving. Kantoorinrichting is niet alleen een kwestie van functionaliteit maar ook van leefbaarheid. De wijze waarop mensen de ruimte gebruiken, is maatgevend voor de inrichting die u kiest en de produkten die daarbij horen.

Eurodesk Business Furniture stelt de mens centraal, zowel binnen als buiten de organisatie. Naast het leveren van innovatieve oplossingen in kantoorinrichting zijn we altijd bezig met verbetering en vernieuwing. Alleen op deze wijze kunnen wij onze klanten het beste van dienst zijn en hebben zij vertrouwen in onze organisatie, want dat is waar het uiteindelijk om draait.