Sleepboot 13A 3991 CN Houten
Tel: +31 (0) 30 635 5084
Steve Klein
Erelid van Businessclub De Wetering-Haarrijn


Tel: +31 (0) 30 635 5084

We leven in een tijd waarin mensen en organisaties op zoek zijn naar een sterke presence, persoonlijk contact, nieuwe inspiratie en continue innovatie. Expertum denkt out-of-the-box met een frisse visie die inspirerend werkt. Zo doorbreken we vaste patronen en creëren ruimte voor innovatie met ijzersterke resultaten.

Met een team van gepassioneerde samenwerkers, experts met hetzelfde DNA, creëren we samen een authentieke zorgzame omgeving.  Om zo ervoor te zorgen dat iedereen hun eigen groeicapaciteit op persoonlijk en professioneel niveau kan blijven ontdekken en uitbreiden. Onze filosofie is dan ook om goed voor elkaar te zorgen, dag in dag uit.

Met een sterke focus op SAP business, nieuwe modellen en innovatieve technologische concepten, maakt Expertum het verschil. We creëren geïntegreerde en unieke full cycle solutions. Zoals altijd zetten we ons in voor onze mensen, klanten en partners om echt het verschil te blijven maken. Vanuit eerlijkheid en vertrouwen naar elkaar. Dat is wie wij zijn.

Categorieën: