Krommewetering 103 c 3543 AN Utrecht
Tel: 030 204 4208
Geen foto
Marc van Hezel


Tel: 030 - 204 4208 Tel: 06-24 25 74 93

Het verhaal begint op een zolderkamer, zo’n vijf jaar geleden. Met een stevige handdruk werd besloten een uitzendbureau te starten, want het moest toch transparanter en eerlijker kunnen ? Bovendien werd het tijd om met een stevige glimlach naar ons werk te gaan, want mensen aan een baan helpen; hoe gaaf is dat.

Markooij Uitzendbureau zag het licht op die zolderkamer. Nu, vijf jaar later, richten we ons niet enkel meer op de bouwsector, maar ook op de wereld daarbuiten, hebben we waardevolle ervaring en kennis opgedaan en werden we met elke ervaring beter in het ondersteunen van onze klanten. We blijven werkgevers aan gepassioneerde en gemotiveerde werknemers koppelen. Werk zoekende proberen wij zoveel mogelijk te helpen om te worden wie ze willen worden.

Uitzenden behoort tot de meest effectieve manier om snel en op ieder moment over de juiste capaciteit en competenties te beschikken.

Markooij Uitzendbureau vindt voor jou de juiste match. Niet meer vanuit die zolderkamer, maar wel met diezelfde glimlach.

Voor de organisaties waar wij mee samenwerken zijn wij flexibel en transparant. Ons contact zal altijd open, eerlijk en oplossingsgericht zijn. Wij streven ernaar om snel en efficiënt naar uw ambities te handelen.