Proostwetering 20 3543 AE Utrecht
Tel: 06 11 72 11 82
Rineke Sloetjes Xandrius
Rineke Sloetjes
Erelid van Businessclub De Wetering-Haarrijn


Tel: 06 11 72 11 82

Xandrius helpt u graag bij uw sales uitdagingen, organiseert evenementen en is een kei in sponsor- en fondsenwerving. Leverancier van creatieve reclame-uitingen en hoogwaardige visuele doekreclame.
Sales: Xandrius helpt haar klanten met het genereren van extra omzet. Alle activiteiten zijn gericht op het vergroten van de commerciële slagkracht van u alsopdrachtgever. Wij leveren interim sales, lead generatie en sales consultancy. Advies bij deelname aan vakbeurzen en congressen.

Events: Xandrius organiseert graag uw zakelijke evenementen en bijeenkomsten. Het organiseren doen we graag en goed. U maakt als bedrijf maar 1x de eerste indruk. Wij maken een plan van aanpak en leveren de diensten die nodig zijn zoals: locatieboeking, hostesses, audio visuele diensten, aankleding, catering, en security. Bijeenkomsten voor ondernemersgebieden/terreinen.

Projectmanagement: Creatieve ideeën op het gebied van visuele doekreclame en opvallende reclame-uitingen. Xandrius bedenkt tal van leuke ideeën, passend bij uw merk, dienst of gebied. Wij kennen de markt van toeleveranciers. Wij komen graag op locatie kijken voor vrijblijvend advies. Gespecialiseerd in leveren van hoogwaardige kwaliteit indoordoeken, al dan niet met led verlichting. Xandrius is graag uw projectmanager.

Fondsen- en sponsorwerving: Wij zoeken fondsen – en sponsoren voor opdrachtgevers, zoals goede doelen en zorginstellingen. Wij zijn in het bezit van een goed netwerk, luisteren en analyseren scherp en brengen de juiste partners bij elkaar. Om zo samen te zorgen voor een leefbare wereld.