12,5 jaar jubileum met spetterende pianoband

4 mei 2022 - U leest dit bericht in 1 minuut

Op dit ogenblik zijn we druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het 12,5 jaar jubileumevent op 12 mei. Naast de lekkere hapjes, leuke aankleding en uitnodigingen is het ook zaak om het programma inclusief gasten en entertainment te verzorgen. En vandaag onthullen we een tipje van de sluiter. Namelijk het entertainment… Niemand minder dan de swingende pianoband Funky Piano’s komt ons feestje eens goed op stelten zetten! Funky Piano’s is een combinatie van ervaren pianisten, een spectaculaire (zingende) drummer en een charmante zangeres met een dijk van een stem die garant staan voor 100% feest.

Zij zullen over iets meer dan één week zorgen voor een unieke, energieke en muzikale show vol met meezingers en swingende hits. Funky Piano’s is een live pianoband, met een zeer breed muzikaal repertoire, waarbij er ook verzoekjes kunnen worden ingediend.

Heb je je nog niet aangemeld voor het jubileumevent? Doe dat dan nog snel want dit feestje mag je zeker niet missen! Aanmelden kan via de BCDW Netwerk App of via info@bcdw.nl.