Meld je nu aan voor de pilot aardgasvrij bedrijventerrein

9 maart 2022 - U leest dit bericht in 2 minuten

Beste ondernemer,

In 2022 onderzoekt de gemeente Utrecht op drie bedrijventerreinen wat erbij komt kijken om als bedrijventerrein over te stappen op schone energie. 

Voor ondernemers is dit een mooie kans om op een laagdrempelige manier inzicht te krijgen in hoe en wat zij zelf kunnen besparen. En voor het bedrijventerrein als geheel biedt dit inzicht in kansen voor een duurzame toekomst en wat er bij komt kijken om over te stappen op schone energie. 

Bij de selectie van bedrijventerreinen baseert de gemeente zich op  het aantal deelnemers. Dit moet bestaan uit minimaal 5 ondernemers en/of vastgoedeigenaren én de ondernemersvereniging. De BCDW speelt hierin een belangrijke rol.

De aanmeldperiode is verlengd en aanmelden kan tot 15 maart 2022 via: duurzaamondernemen@utrecht.nl

Verduurzamen? Gemeente biedt mooie kans

Kostenbesparing, concurrentievoordeel of comfortabele werkplekken. U ziet de voordelen van duurzaam ondernemen, maar wat is uw volgende stap? Bent u gevestigd op een van de Utrechtse bedrijventerreinen, dan biedt de gemeente Utrecht een mooie kans! Doe dit jaar mee aan een onderzoek naar aardgasvrije bedrijventerreinen. Samen met andere ondernemers en onder begeleiding van experts. In ongeveer zes bijeenkomsten krijgt u inzicht in hoe en wat u kunt besparen en leert u wat erbij komt kijken om als bedrijventerrein over te stappen op schone energie. Meld u vrijblijvend vóór 15 maart 2022 aan via duurzaamondernemen@utrecht.nl of kijk voor meer informatie op deze website.

Voor meer info bel of mail met Peter Cullens,

Mobiel: 06-51702732

E-mail: petercullens855@gmail.com