Gezellig Social Dinner bij Homestudios

29 januari 2024 - U leest dit bericht in 1 minuut

Afgelopen dinsdag was het zover: het jaarlijkse Social Dinner bij Homestudios! En wat een geweldige middag en avond was het!

Het event trapte af met een inspiratievolle rondleiding bij het gastvrije Homestudios. Bij Homestudios geloven ze sterk dat het kopen of verbouwen van een huis verder gaat dan alleen het leggen van bakstenen en het uitwerken van bouwtekeningen. Dat werd de leden van Businessclub De Wetering-Haarrijn al snel duidelijk.

Tijdens het Social Dinner namen koks ons mee op een culinair avontuur, waarbij we zelf de handen uit de mouwen staken om een heerlijk 3-gangendiner te bereiden. Het was een actieve, gezellige en verbindende avond op een prachtige locatie.

We hebben met veel plezier teruggeblikt op gedenkwaardige momenten uit 2023 en vol enthousiasme vooruit gekeken naar een bruisend 2024!’

Namens het bestuur willen we iedereen bedanken voor een fantastische avond samen. We kijken uit naar ons volgende samenzijn!

Bekijk meer foto’s en een video op onze LinkedIn-pagina! Klik hier om een kijkje te nemen en vergeet de pagina en uitingen niet te delen met jouw netwerk. Dit om de woorden van Jan van der Roest nog eens aan te halen: ‘Wil je snel, ga dan alleen. Wil je ver, ga dan samen’.