Autohopper, de no-nonsense autoverhuurder!

21 januari 2021 - U leest dit bericht in 2 minuten

Autohopper Utrecht Leidsche Rijn is recent begonnen (04-01-2021) bij u op het bedrijventerrein de Wetering-Haarrijn.

Wij zijn een jonge enthousiaste organisatie die graag iedereen helpt met mobiliteitsvraagstukken. Denk hierbij aan shortlease. Hier mag u zelf bepalen wanneer u de auto weer inlevert en dit zonder extra kosten! 

Ook kunt u bij ons terecht voor projectmatige inzet van luxe auto’s of bussen om uw onderneming flexibel te houden. Als dit voor u prettig is, komen wij deze auto’s bij u voor de deur afleveren. 

Ook bij schade of onderhoud kunnen wij zorgen voor vervangend vervoer en heeft u binnen twee uur een vervangende auto of bus voor de deur.

Ook voor de particuliere klant die gaat verhuizen of voor de vakantie, als dit straks weer mogelijk is, hebben we nieuwe ruime comfortabele auto’s die van alle gemakken zijn voorzien.

Wij denken graag mee met onze klanten, hebben altijd iets beschikbaar en gaan voor u op zoek naar de juiste oplossing.

Ook kunnen wij met u meedenken over een auto van de zaak voor uw nieuwe collega. Wij verzorgen voor veel ondernemers de voorloop auto. Dit geeft u de tijd om te onderzoeken of jullie een match zijn,  geen langdurig contract met afkoopsom of een extra dure shortlease oplossing.

Met Autohopper bent u altijd flexibel en mag de auto op een door u gekozen moment weer retour, zonder extra kosten, en dit alles voor een scherp maandtarief. 

Mijn naam is Robbie Altena en ik sta graag voor u klaar om u en uw wagenpark op de weg te houden!

Hop Hop naar Autohopper Utrecht Leidsche Rijn!