De Summer Break BBQ was een groot succes!

9 juli 2021 - U leest dit bericht in 2 minuten

Donderdag 8 juli jongstleden hadden we traditiegetrouw onze Summer Break bij Restaurant Zuiver. Vanaf 16.30 uur druppelden de eerste gasten binnen. Onder het genot van de zwoele klanken van zangeres Ingrid Striek en een prachtig zonnetje, maakten de leden na een lange tijd weer een praatje met elkaar.

Vervolgens heette voorzitter Jan van der Roest iedereen hartelijk welkom. Hij vertelde het laatste nieuws over de club en had speciale aandacht voor enkele nieuwe gezichten en leden van de club, waaronder Micha en zijn collega Ilse van Boerhaave Medisch Centrum en Chantal Nagessersing van VMB Security. De Boerhaave Medisch Centrum is weliswaar nog niet fysiek gevestigd op ons gebied maar zal naar verwachting medio 2022 hun intrek nemen in hun nieuwe pand tegenover de The Wall, op het Healthplein.


 

Jan onthulde op enthousiaste wijze de stand van zaken omtrent de BCDW-app en hoe deze al goed gebruikt wordt door alle leden. In totaal zijn er al 5000 communicatieacties verricht. Vervolgens werd er een prijs toegekend aan Arno Sprang. Hij had de meeste connecties in de app. Maarliefst 53 stuks in zo’n korte tijd! Hij kreeg speciaal voor zijn prestatie een chocoladepakket van Mesjokke mee naar huis.

Even later werd het vuur van de BBQ hoog opgestookt en konden de eerste leden een prachtig stuk vlees, vis, kip of andere gerechten naar gelang de avond vorderde opscheppen. De leden genoten zichtbaar van het weerzien, het gezelschap en het eten en drinken op de avond.