Doorgeven verkeersonveilige situaties op De Wetering-Haarrijn

6 mei 2021 - U leest dit bericht in 1 minuut

Binnenkort wordt, in opdracht van de gemeente Utrecht en in samenwerking met Ecotransferium, door AnteaGroup een verkeersveiligheidsanalyse uitgevoerd op bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn. Er wordt onder andere op het bedrijventerrein een schouw gedaan om inzicht te krijgen in de grootste knelpunten.

Ter voorbereiding op deze schouw wil Ecotransferium u en uw collega’s/medewerkers vragen om de bij u bekende verkeersonveilige situaties aan ons door te geven evenals de beleving van deze situaties. Uw suggesties zijn een waardevolle aanvulling op de verkeersveiligheidsanalyse. Het doorgeven van situaties die bij u bekend zijn, zorgt dat Ecotransferium een beter inzicht krijgt in verkeersveiligheid op De Wetering-Haarrijn en actief kan aansturen op het aanpakken van deze situaties.

Voor het doorgeven van locaties kunt u het invulformulier hieronder gebruiken. Wilt u dit bericht en het formulier ook verder verspreiden binnen uw bedrijf of organisatie?

U kunt tot en met 16 mei het formulier invullen. Daarna verzameld Ecotranferium de suggesties ten behoeve van de voorbereiding van het onderzoek.