Geslaagde 11e editie Utrechtse Haringparty

15 juni 2019 - U leest dit bericht in 2 minuten

Utrecht, 14 juni 2019 –  “Gezonde, vette haring”, aldus de keurmeesters afgelopen dinsdag over het eerste vaatje Hollandse Nieuwe van 2019. Genoeg reden voor een nieuwe editie van de drukbezochte Utrechtse Haringparty, die ook dit jaar groter was dan ooit.

Traditiegetrouw viert heel zakelijk Utrecht de komst van de eerste haring tijdens de Utrechtse Haringparty in Restaurant Zuiver in Leidsche Rijn. Want haring en netwerken, dat gaat wel samen. Met bijna 25 sponsoren en meer dan 400 bezoekers is het evenement flink gegroeid sinds de eerste editie in 2008. Ook dit jaar hebben weer nieuwe sponsoren waaronder MAIN Energie, Warmtebouw en Milieu Service Nederland zich aan het business-to-business event verbonden. De organisatie, onder leiding van Marco Peek en René Pfeiffer, verbaast zich niet over de groei: “De groeiende aandacht voor het ondernemerschap en verbinden van sponsoren met gasten is een groot onderdeel van het succes van het evenement en biedt mogelijkheden om het aangename en het zakelijke combineren!” aldus Marco Peek.

Zoals elk jaar werden de gasten hartelijk onthaalt door de Hollandse haringmeisjes bij Restaurant Zuiver en verwelkomt met een glaasje bubbels. Na een enthousiast welkomstwoord van spreekstalmeester Jan van der Roest had burgemeester Jan van Zanen de eer om de Utrechtse Haringparty officieel te openen. Hij was duidelijk te spreken over het netwerkevenement, “11 keer en 11 keer geweldig” een toespraak waarbij de nadruk lag op het enthousiasme van de organisatie en het ondernemerschap in Utrecht. Na het officiële gedeelte lag de vloer open voor zakelijk Utrecht en kon het netwerken beginnen, onder het genot van de verse haring, hoogstaande culinaire hapjes en verfrissende drankjes.

De organisatie blikt terug op een uitermate succesvolle editie en is al volop bezig met de winterse variant, de Utrechtse kerstborrel. Beide zakelijke netwerkevents zijn uitsluitend toegankelijk voor gasten met een exclusieve uitnodiging.