Persoonlijke kerstgroet vanuit het BCDW bestuur

21 december 2023 - U leest dit bericht in 2 minuten

Het einde van het jaar nadert snel. Dit is een mooi moment om onze waardering uit te spreken voor de onmisbare steun en inzet van al onze gewaardeerde leden van BCDW gedurende het afgelopen jaar. We zijn dankbaar voor jullie aanwezigheid en betrokkenheid met onze club. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk.

Wij willen onze dank graag betuigen aan alle BCDW leden en vooruitkijken naar wat komen gaat.

Jan van der Roest deelt, namens het BCDW bestuur, een persoonlijke videoboodschap. Je bekijkt de video hieronder of via deze link.

Leuk als je jouw kerstwens voor de BCDW leden onder de video in de comments zet.

Eerste event van 2024
Op dinsdag 23 januari 2024 staat ons eerste event van het nieuwe jaar gepland: voor het traditionele Social Dinner zijn we te gast bij Homestudios. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan via activiteiten in de BCDW app. Het belooft een mooie én culinaire avond te worden waarop we samen komen en het nieuwe jaar een positieve start geven.

BCDW heeft ons het afgelopen jaar al veel mooie herinneringen gebracht. We kijken vol enthousiasme uit naar wat de toekomst nog meer te bieden heeft. Samen streven we naar groei, inspiratie en succesvolle zakelijke relaties.

Namens het BCDW bestuur wensen we je fijne feestdagen en een gelukkig en bovenal gezond nieuwjaar. Moge het komende jaar gevuld zijn met nieuwe kansen, succesvolle samenwerkingen en onvergetelijke momenten.

Hartelijke groet,
Namens het Businessclub De Wetering-Haarrijn bestuur,

Jan, Ruud en Peter