Prima Start Event van het nieuwe businessseizoen ’22 – ‘23

6 september 2022 - U leest dit bericht in 1 minuut

De leden van BCDW-Haarrijn waren onder prachtige weersomstandigheden bijeengekomen bij Telindus. Jan van der Roest heette iedereen hartelijk welkom bij de aftrap van het nieuwe businessseizoen 2022 – 2023. Ook vertelde Jan de laatste updates over de businessclub waarna Edward van Tuinen de update gaf over duurzame mobiliteit en de deelfietsen. De eerstvolgenende bijeenkomst van Vereniging Parkmanagement over bereikbaarheid en duurzaamheid De Wetering is op 26 september van 15:00 – 16:30 uur.

Vervolgens gaf Jan van der Roest het woord aan Joris Leupen van Telindus. Hij nam ons mee in het interessante verhaal van Telindus en haar expertise op gebied van access, connectivity en datacenteroplossingen in combinatie met managed services en multi-vendor support. De eisen aan IT worden steeds extremer, waardoor kennis van de keten nodig is. Doordat individuele componenten in zowel de datacenter-, connectivity- als access-laag steeds verder integreren, zijn deze niet meer los van elkaar te zien. Uitdaging in deze tijd is het vraagstuk hoe werf en behoud ik mijn talenten.

Omstreeks half zes was het dan daadwerkelijk tijd om heerlijk te BBQ’en en te netwerken. De leden genoten van deze mooie indian summer avond en de BBQ verzorgd door Rosco catering. Het eerstvolgende event is een bedrijfsbezoek & de Algemene Ledenvergadering op 6 oktober 2022.