Probeer nu een week lang een Speed Pedelec uit

28 augustus 2020 - U leest dit bericht in 1 minuut

Speedpedelec Proberen Utrecht

Ben jij benieuwd hoe het is om met een speed pedelec van huis naar kantoor of van afspraak naar afspraak te bewegen? Goedopweg biedt je de mogelijkheid om een week lang een speed pedelec uit te proberen. Een speed pedelec is een snelle elektrische fiets die tot wel 45 kilometer per uur gaat. Wanneer je hier gebruik van maakt, dien je in het bezit te zijn van een (bromfiets)rijbewijs.

Dat klinkt natuurlijk aantrekkelijk, zeker voor de langere reisafstand. Kun jij vaker de auto laten staan als je met deze snelle fiets naar je werk kunt reizen? Dat weet je pas, als je het eens ervaart. En dat kan nu, met een gratis probeerweek.

Op meerdere locaties in de provincie Utrecht zijn speed pedelecs te reserveren om een weekje mee te fietsen. Lijkt je dat wat? En draag je op deze manier een steentje bij aan een nog duurzamer bedrijventerrein?

Op deze website lees je meer over dit bijzondere aanbod.

Jaarlijks krijgt EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven een bijdrage uit het Ondernemersfonds Utrecht. Om het bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn duurzamer te maken. EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven trekt hierbij op met partners, één van die partners is Goedopweg. Goedopweg helpt je leuke, nieuwe en slimme manieren van reizen te ontdekken en draag bij aan een bereikbare en duurzame regio Utrecht.