Spetterend 12,5 jarig jubileumfeest voor leden van BCDW

18 mei 2022 - U leest dit bericht in 3 minuten

Donderdag 12 mei was het zover. Het jubileumevent voor de leden van Businessclub de Wetering-Haarrijn en de erfpachters op het Utrechtse bedrijventerreinen ‘De Wetering’ en ‘Haarrijn’. De jubileumavond vond plaats in Restaurant Zuiver en had als thema ‘verbinding’. Het Restaurant was prachtig aangekleed. Een swingende pianoband zorgde bovendien voor een ongedwongen en feestelijke sfeer op de avond.

Om en nabij 18.00 uur werden de eerste gasten hartelijk ontvangen bij Restaurant Zuiver met een glaasje champagne. De avond startte met een gave licht en geluidsshow en daarna werd de jubileumvideo vertoond. In de video werd er door bestuur en diverse leden teruggeblikt op de hoogtepunten van de club in de afgelopen 12,5 jaar. Het thema verbinding werd door de video heen gesymboliseerd door een rode draad. De rode draad werd doorgegeven van lid naar lid. Voorzitter Jan van der Roest eindigde de video met de vraag: äan wie geef jij het stokje door?”

Na de video heette voorzitter Jan van der Roest de gasten welkom, met als speciale gast Frans van Seumeren, eigenaar van FC Utrecht. Frans prees het belang van de businessclub en kreeg van Jan het eerste exemplaar van de BCDW-glossy overhandigd. Frans had ook een aantal mooie tips voor de toekomst van de club en opende daarna officieel het ‘buffet’. Het buffet werd vanuit diverse stands, in streetfoodstyle, geserveerd. De keuze was reuze: van langoustine en zeebaars tot sticky ribs en tarte tartin en voor de zoetekauwen was er ook genoeg om uit te kiezen zoals red velvet churros of lemon pie.

Terwijl de leden zich tegoed deden aan al het lekkers dat vanuit de diverse stands geserveerd werd startte de Pianoband Funky Piano’s met het spelen van bekende en minder bekende swingende nummers. Ook konden er verzoeknummers ingediend worden. Dit werd dan ook veelvuldig gedaan. Later op de avond deed Jan de oproep om een wens of boodschap ‘op te knopen’ aan het rode touw die in de zaal hiervoor was opgehangen. Dit rode touw symboliseerde wederom de verbinding. Er werd een behoorlijke verscheidenheid aan boodschappen aan het touw geknoopt. Al met al een avond die de leden nog lang zullen heugen.