Terugblik op het eerste bedrijfsbezoek van 2022

15 maart 2022 - U leest dit bericht in 1 minuut

Afgelopen donderdag ontmoetten de leden van Businessclub De Wetering-Haarrijn elkaar bij, Bevela, het familiebedrijf van Lex en Dennis van Eijk. Veel leden verzilverden op deze ochtend de uitnodiging voor de eerste ontbijtsessie van het nieuwe jaar, dit resulteerde in een mooie opkomst.

Onder het genot van een heerlijk ontbijt verzorgd door huiscateraar Rosco Catering, nam Lex van Eijk al snel het stokje over van voorzitter Jan van der Roest. Lex nam ons in zijn verhaal mee naar het jaar 1976, het jaar van de oprichting van Bevela. Lex zijn vader, Wim van Eijk, startte in dat jaar aan de Bemuurde Weerd in Utrecht zijn verfgroothandel. Door veel ‘klantjes te maken’ en onder het motto ‘ken niet, kan niet’ groeide Bevela uit tot wat het nu is: een schitterend familiebedrijf met 11 eigen vestigingen en een fijnmazig distributienetwerk. Zoon Dennis van Eijk staat vandaag de dag aan het roer, met vader Lex trots en op gepaste afstand aan zijn zijde. Dennis vertelde enthousiast over de groei van het, inmiddels 3e generatie familiebedrijf, en de eigen sfeer die elke Bevela vestiging met zich meebrengt.

Aansluitend werden de leden van BCDW rondgeleid door het bedrijfspand. Een pand dat niet alleen hypermodern oogt maar ook volledig energieneutraal opereert. De leden waren het met elkaar eens: Wat een schitterend mooie aanwinst is Bevela voor bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn.