Toekomstbestendigheid van uw bedrijf

23 november 2021 - U leest dit bericht in 2 minuten

Twijfelt u over de toekomstbestendigheid van uw bedrijf? Denk aan omzetverlies door corona, maar ook personeelstekort, veranderende businessmodellen of een onzekere toekomstverwachting. Meldt u aan bij Ondernemer Centraal. Dit samenwerkingsverband van ondernemende partijen en de gemeente Utrecht ondersteunt en versterkt álle ondernemers in Utrecht. 

Ondernemer Centraal is er voor alle mkb’ers en zzp’ers die in de gemeente Utrecht wonen. Oók voor ondernemers die niet direct getroffen zijn door de coronacrisis. Het doel is om bedrijven in Utrecht te versterken voor de toekomst. Ondernemer Centraal biedt daarvoor een mix van coaching, advies en ondersteuning. U kunt zich als ondernemer aanmelden voor een toekomstgesprek. Daarin kijkt een adviseur samen met u hoe Ondernemer Centraal kan helpen. Het kost u niets en kan veel opleveren!

Uiteenlopende vragen
U kunt met uiteenlopende ondernemersvragen terecht bij Ondernemer Centraal. Zoals vragen over het versterken van uw onderneming, bijvoorbeeld om meer klanten te krijgen. Maar ook een check of uw onderneming klaar is voor de toekomst. Misschien is uw branche door corona wel veranderd en wilt u advies hoe u daar het beste op kunt inspringen? Of zoekt u hulp bij de administratie en boekhouding, heeft u geldzorgen of schulden of vragen over personeel.

Hoe het werkt
Alle coaching en advies binnen Ondernemer Centraal worden aangeboden door ervaren ondernemers en specialisten op het gebied van ondernemen en werkgelegenheid. Zij begrijpen goed hoe het is om te ondernemen. En denken graag met u mee. Na het toekomstgesprek bepaalt u zelf over de voortgang van het aanbod. Heeft u na het gesprek verdere coaching of andere ondersteuning nodig om klaar te zijn voor de toekomst? Dan meldt de adviseur u aan bij een of meer partnerorganisaties van Ondernemer Centraal. Past de verdere coaching of ondersteuning bij uw situatie? Dan betaalt de gemeente dit met subsidie.

Meer informatie voor u als ondernemer

U kunt zich voor het toekomstgesprek eenvoudig online aanmelden.