Utrechtse energie van dichtbij – Zonnepark Meijewetering

4 augustus 2021 - U leest dit bericht in 2 minuten

In deze nieuwe nieuwsbrief vind u de zonnigste nieuwtjes rondom zonnepark Meijewetering: Energie-U kan starten, er komt weer een informatiebijeenkomst en ze hebben gesproken met Sandra van Vessem van de Rabobank.

Groene mijlpaal bereikt

De goed-nieuws-show rond het eerste zonnepark van Utrecht krijgt een volgend hoofdstuk. Er zijn namelijk voldoende voorinschrijvingen binnen om te kunnen starten! Met 69 deelnemers, goed voor zo’n 662 panelen, voldoen we aan de minimumeis van de subsidieregeling en hebben daarmee een groene mijlpaal bereikt. Ook meedoen? Je kunt je hier voorinschrijven voor deelname. Ook leuk is dat Energie-U werkt aan enkele filmpjes: eentje met informatie over het zonnepark en eentje over de zonnige mensen die het allemaal mogelijk maken.


Tweede informatiebijeenkomst komt eraan

Eind september of begin oktober vindt er weer een digitale informatiebijeenkomst plaats. Daarin vertelt Energie-U meer over hoe het project momenteel ervoor staat en wat ze verwachten aan rendement te kunnen bieden. In september start Energie-U ook de aanbesteding. Heeft u de vorige digitale info-bijeenkomst van 18 januari 2021 gemist? Het verslag inclusief terugkijk-filmpje vind u hier.


Interview met Sandra van Vessem

Het laatste interview in de reeks is gepubliceerd. Dit keer sprak Erzsó van Energie-U met Sandra van Vessem, Directeur Particulieren en Private Banking bij de Rabobank Utrecht. Volgens haar is samenwerking met lokale partners onmisbaar. ‘Zonnepark Meijewetering is daar een mooi voorbeeld van. Wat mij hierin bovendien zo aanspreekt is dat iedereen een bijdrage kan leveren, ongeacht of je eigen woning geschikt is voor zonnepanelen of niet.’ U kunt het interview hier lezen.


Vraag over het zonnepark?

Heeft u vragen over het eerste zonnepark van Utrecht, neem dan gerust contact met ons op via meijewetering@energie-u.nl of kijk op www.energie-u.nl/meijewetering.

Fijne vakantie. Geniet van de zon!