STIP werkt aan een duurzaam en energiezuinig bedrijventerrein

29 november 2017 - U leest dit bericht in 1 minuut

“Wij werken aan een duurzaam en energiezuinig bedrijventerrein.”
STIP-project energiequickscan exclusief voor ondernemers van De Wetering-Haarrijn

Wilt u energie besparen binnen uw bedrijf? STIP, i.s.m. ECUB, heeft zich afgelopen jaar ingezet en de energiequickscan bereikbaar gemaakt voor bedrijven van De Wetering-Haarrijn. Het STIP-project financiert de scan voor ondernemers op het bedrijventerrein.

Energiequickscan bereikbaar voor iedere ondernemer

Bert Strijker, directeur ECUB, motiveert bedrijven om gebruiken te maken van de energiequickscan. “Dankzij STIP hebben wij financiële ondersteuning gekregen om de energiequickscan bereikbaar te maken voor de ondernemers van De Wetering-Haarrijn. Hiermee werken wij aan een duurzaam en energiezuinig bedrijventerrein.”

Wat is een energiequickscan?

Een energiequickscan geeft inzicht in de huidige energiehuishouding en advies om energie te besparen. Na de scan ontvangt u een rapportage met maatregelen die u kunt nemen, terugverdientijden en stappen die u kunt nemen om tot energiebesparing te komen. Een professionele energieadviseur licht de rapportage persoonlijk toe en adviseert u in de te nemen stappen.

Gratis aanmelden energiequickscan

Meld u gratis aan als ondernemer van De Wetering-Haarrijn voor een energiequickscan via STIP. Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Bert-Strijker-ECUB
Bert Strijker – Directeur ECUB